Nässprays och snus fri Larsdotter I love Bali!

Sorry, för sådant sjukt dåligt bloggande! Men vi har det sjukt bra. Varför det har blivit dåligt bloggar är helt klart för att vi lever som ett vanligt liv här på Bali! Det är inte som semester, förutom att vi inte jobbar så klart! Men vi har vårat hem.. Sedan har vi alla våra vänner som är locols här som vi hänger med och hittar på det ena efter det andra!
Har varit iväg på en annan ö! Har varit på tre konster där på varje konsert är det minst 10 band som spelar!

Senast igår var vi och såg Choqys band, var så klart gratis och vi hängde endast back staigh! Deras band är väldigt stort här, så publiken sjung med i alla texter, åh så fort de sa till publiken att göra något så gjorde dem de hahah!

Jag och Hanna stod mest och gapade åt publiken haha!

Så klart så vart vi även presenterade för hela publiken, lite smått pinsamt, men vi är sjukt van att endast vara de vita på ställena nu, så de va väl helt okej vinkade lite lätt hahaha!

Så jag tror ni nog kan förstå varför vi inte skriver :P

En stor sak som har skett är iaf att jag har slutat med nässprayen och inte använt det på över 2 veckor, lika dant med snusen med så jag är riktig stolt över mig själv :D

Dock röker jag en aning mer här än hemma efter som ciggen kostar 10 SEK här hahaha!

Sedan så har man väl vant sig att ta sig några öl om dagen! Men igår drack jag ingen öl, så idag svällde mina fingrar upp, men nu sitter jag med en öl i handen och svullnaden är på väg bort ;) hahahahahahahaha!

bloglovin
RSS 2.0