Cebu erbjod ett sunkigt dyrt rum, aran att vara de enda vita pa hela on och manniskohandel


Vi var sjukt lattad da vi satt pa flyget mot Cebu borfran Manila.. Men uch vilken besvikelse vi fick. Ah kanske borde ha forstat vinken da tva vakter pa Manila flygplatsen vart halv chockad da de sag de stod Cebu pa vara biljetter!?

Men vi hade blivit varmt tippsad om denna o av varan kara van Cassi!! :P

Vi kommer iaf dit och inser da med att de typ aldrig har sett tva vita tjejer.. Nar vi akte taxi till ett hotell som vi hade bestamt oss for genom en guide bok sa akte mopeder langs bilen for att glo in pa oss.. (NOT NICE)

Nar vi antligen kommer fram till hotellet som da ska vara mysigt och rent samt billigt.. Har de sa klart bara suiterna ledig som ar det dyraste. Men vi orakar inte aka runt och leta natt sa vi tar det!

Nar vi kommer in i varan sa kallade suite sa ar det ett sunkigt javla skit rum med en dubbel sang och en enkel sang. Alla mobler samt sang stomarna ar av stal (halv rostat)

Det ar myror overallt!!! Vi blir fett less, men ah e ju bara en natt!

Gar upp for att fa oss nagot att ata pa deras resturange. Ah dar sitter det massa vita man med sma filippinksa flickor, vid vissa bord sitter flickans pappa med och pratar med den vita mannen om vad, vill vi inte ens veta!

Vi slangde i oss lite pommes, la oss i vara sovsackar och forsokte skydda sa mycket vi kunde av vara kroppar, sedan bestamde vi oss for att lamna Cebu sa fort vi kunde morgonen efter!!



VI SKYLLER ALLT PA CASSI ( Cebu ar nog fett om man ar halvfilippin och har nagon form av vanner eller slaktingar dar eller en KARL med sig )

Kommentarer
Postat av: Kära vännen Cassandra

Haha, alltså. Jag kan ärligt inte förstå hur de kunde gå så fel för er. Visst kanske det är enklare om man är halvfilippin, men otur var de ni hade. Tror aldrig jag har bott på ett hotell i filippierna som var så kasst som ni beskrev de. Lät mer som mormors gamla hus i bushen (utan myrorna). Och ska ni bo på nått typ av hotell så blir de givetvis hos kineserna. Åkte ni aldrig till nått resort? Ja, filippinerna är jävligt tricky. Jag förvarna er iaf att dom är jävligt sneaky och att de skulle vara massa vita äldre män men yngre filippinska damer, det är lite så det ser ut där. Kanske ni kan göra ett till försök när jag åker dit igen? Då känner ni juh iaf mig! ;) Puss på er. Fortsatt trevlig resa!

2012-02-06 @ 12:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0