Hur lyckas man fa myggbett i ett kopcenter?

Igar sa bestamde vi med killarna att vi skulle motas upp vid frukosten och sedan bege oss mot MBK for att kolla om vi hittade nagot att shoppa!

Sa nar klockan var 1015 tog vi en taxi dit.. Ar sa sjukt stort och manga affarer sa vi gick bara runt runt pa varenda vaning och kande oss smatt forvirrad.

Bestamde oss for att ga over gatan for dar fanns ett annat kopcenter och det var mycket battre, sedan insag vi att det fanns tre kopcenter pa rad sa vi tog en snabb runda i alla haha!

I ena tittad vi pa en isbana som sjalvklart var stang just idag!!

I andra fanns det fett bra butiker som vi moste def kommer ta innan vi aker hem!

I det tredje fanns ett vatten land sak som man fick se massa hajar och fiskar mm, men vi gjorde aldrig det aventyret utan valde att vi ska gora det med innan vi aker hem!

Sedan tog vi en taxi som inte fatta vad vi sa och slappte av oss pa helt fel stalle haha!

Sa drog en runda pa gatorna dar sedan tog en ny taxi! Kom hem till hotellet och jag fick huvudvark INTE OK! Somnade sa klart! Sedan vaknade vi vid 1700, drog en runda kopte 4 sa javla snygga t-shirts och lite annanas!

Ah nu sitter vi har och tar reda pa lite info om Filippinerna som vi tar flyget till imorgon klockan 0905! Blir sjukt spannade da ingen av oss varit dar :O Men de blir nog skit bra!

For nu vill vi fan ha varat blaa vatten och sandstrander..

Lite info ansalange, nu ska vi ga och ata nagonstanns sedan ska vi val ta hand om Hannas 9 myggbett!! (Emelie tycker det ar fett nice att de gillar Hannas blod sa mycket for da slipper hon fa nagra hahah)

Men hors sedna da vi ar i Fili :P

Kommentarer
Postat av: Mami

3 feta köpcenter :) vill också dit :)

2012-01-12 @ 17:04:31
Postat av: Mami

vart är alla härliga bilder förresten?

2012-01-12 @ 17:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0