Koh SameD inte Koh SameT, men nu på Koh Chang


Förlåt för dålig uppdatering, men som sagt vi är ju på semester :P Om ni nu inte visste det huhu!

Vi är iaf just nu på Koh Chang, där vi har mött upp Pernilla (Hannas gammla jobbar kompis) och Stig (Pernillas karl). De sensate dagarna har vi kost oss för det mesta. Hyrde moppar en dag, Jag körde och Hanna satt bakom. Vi såg ut som två, lät som två, uppforde oss som två RETARDS så klart!

30 jan drar vi iaf till Bangkok för att fixa våra visum, så där kommer vi har mer tid att skriva lite. Samt att lägga upp lite smarriga bilder från tiden som har gått!!

Sista dagen på Koh Samed (som vi har fått lära oss att det EGENTLIGEN heter) träffade vi på några sjukt sköna Thialändare som hade en tattuerings studio, han som ägde den Eddie hade typ nyligen kommit hem från en resa i Sverige samt Norge där han hade varit och tattuerat. En annan var en tjej Pam som visade sig vara 41 år vilket inte alls syntes, vi trodde inte hon var en dag över 25. Hon hade bott i England i 23 år och var nu hemma och hälsade på. Så det slutade med att det var jag och Hanna sedan ungefär 8 Thailändare som drog iväg och festade. De bjöd oss på allt hela kvällen och vi hade sjukt trevligt och dansade som fan! Så fick vi en maskot av Tong i form av ett gossedjur rosapantern fast han var blå. Som vi nu släpar med oss överallt! Haha..

Vi funderar lite på om vi ska åka tillbaka dit bara föratt det var så sjukt skoj att hänga med dem, men vi får se vad planerna blir :D

Snart kommer min mat, så nu ska Pernilla få tillbaka sin dator..

Hanna har iaf fått färg till alla eran stora förvåning :P Det tar sig ska ni se.. Moahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0