Blogg.se vill ju aldrig funka som det ska!!

Blogg.se kan köra upp en vaselinburk i ärslet!! Hade skrivit skit bra och så skulle jag lägga upp bilder.. Men ne de funkade inte lägga upp bilder, sedan bah BOOM så försvann texten och de kom bilder bara?!

Så nu fick det bli ett bild inlägg och ett med text! Jag och Hanna har inte tid att blogga så mycket, först så suger internet de dör om vart annat! Sedan så har man ju varit fett handikappad efter tattueringen och sedan är det så att vi inte har tid för vi hänger med alla våra balineser hela tiden :P

Hanna och jag, sedan ett jävla gäng balineser har haft riktigt trevliga kvällar, men fan vad mycket dricka och alkohol de har blivit nu på slutet! Skyller allt på Juna helt klart...

Imorn drar jag och Hanna på rehab på en ön, blir där ett tag sedan så ska vi tillbaka till kuta för att se Kios band spela, kommer bli fett!

Den 23 har de nån tyst dag där man inte får prata använda elektricitet eller ens gå utanför dörren! Så då dra vi och balineskompisarna våra till Gilli en annan ön, där det inte gäller! Blir fett awesome tror jag!

Börjar få lite smått panik, för dagarna närmar sig, soon ska vi åka hem, åh av tycker det har varit för lite tid på bali! Sjukt lockande att förlänga resan :P hihi!

Är ju så skoj då man har skaffat vänner som bor här med! :)

Aja nu ska vi äta sedan hänga med Juna! :D

Bilder från vad vi roar oss med i värmen..

image descriptionimage descriptionimage description
image description
image description
image description
image description

Enda trafikregeln i Bali är DON'T DIE

Igår kväll så mötte jag och Lisa upp Juna för att ta en öl och gå på en dubstep kväll på en klubb.. Hanna låg hemma med feber och hals ont stackarn.. Men hon va så duktig att sova bort det så idag mådde hon bättre :)

Vi drog ju som sagt på dubstep, var mest balineser där även denna gång, men de var helt okej. Jag tycker det var lite för mjuk dubstep för min smack, men helt ok ändå! Här på Bali är inte dubstep så värst uppskattad, så därför varje gång de är en "spelning" är den på ett väldigt litet ställe. Iaf så vart det en väldigt tidigt kväll, för Lisas kamera började fucka ur. Så det vart inte så roligt efter det, man kunde ju inte som slappna av utan tänkte på de.. Så vi drog hem!

Idag så hyrde Juna en bil och var våran personliga chaufför. Så vi drog till Ubud och gick på museum, kollade på massa fåglar sjukt läskiga såg ut som dinusarie fåglar och kom hoppande mot en! Uch jag vart fan lite rädd haha..

Sedan drog vi iväg och tittade på risfält, åh shit vad vackert det var... Hade inte föreställt mig det så som det var ass.. Efter det skulle vi dra och äta på ett bbq ställe som Juna gillade. Men på vägen dit stannade bilen. Haha! Så då fick vi fylla på med vatten sedan var det bara att bege sig igen :P

Åkte och åt var jätte gott :) sedan skulle Juna visa oss bra shopping ställen, åh han lyckades riktigt bra! Hanna och jag handlade inget men vi ska åka tillbaka ditt, men Lisa däremot hon shoppade loss för 4,7 miljoner rupiah :P

Var en riktigt trevlig dag :) tackar Juna för att vara lekledare en hel dag och det ska han även vara imorgon :D

Alla våra grannar måste hata oss, då vi inte snackar med dem, fyller polen med folk och äger (partyPics)

Igår bestämde vi oss för att gå ut, då Lisa bara har några dagar var innan hon drar till Filippinerna. Så kände vi att hon skulle få uppleva ute live i kuta..
Så vi tog och bjöd över våra svenska grannar som bestod av två små pojkar på 19-20 år med lite stekigt utseende.. Men de var jätte trevliga och roliga..

Sedan gick vi på Bunty en klubb med 3 våningar och massa svettiga folk och burar som man kunde dansa i.. ( vi var inte åh dansade i dem)

Drack djungeljuce som är en drink i en stor sportflaska :P

Efter det drog vi dansandes längst gatan till nästa ställe som det bra var vi och balineser på.. Dansade som bara den och pojkarna fick en väldigt fet man som deras bästis, men efter att han hade bjudit dem på öl och sedant börja vara lite för närgången fick de lite panik.

Så då var det nästa ställe Ekon.. Där var det oxå väldigt många balineser men lite turister med. Där lämnade pojkarna oss! Men då stötte vi på Juna som är Dave tatturaren som ska styra Ink på oss assistent. Så vi började hänga med han och alla hans kompisar.. Dansade så våra kläder var helt dyngsura!

Sedan var det dags för efterfest.. Så jag Lisa Hanna och 6 balineser beger oss mot vårat hotell. Lisa jag och Juna åkte moppe åh drog åh köpte öl till allihopa. Hittade även på Alexi, en rastafaribalines som vi drog med oss. Sedan drog vi på musiken och hade hur trevligt som helst..

Efter ett tag vart alla sugen på att hoppa i polen. Så vi invaderar polen åter igen men nu med 6 balineser haha.. Juna sa till mig att hoppa i polen så jag gjorde det, med alla kläder och skorna på! Han vart lite chockad.. Vi hade iaf fest till klockan 0700 imorse!

Var så jävla rolig kväll, de var verkligen as roliga och trevliga!!

image description

image description

image description

Vi äger hela våran pol alla gånger alla dagar hela tiden

(detta inlägg är en dag gammalt, fick inte upp det!!)


Vi har nu varit på Bali i tre dagar! Igår bestämde vi oss för att byta hotell, till ett billigare och som hade sol vid Polen hela dagen ;P

Efter vi hade fixat det så drog vi iväg till ett shoppingcenter vid stranden. För drev x antal timmar där. Hittade iaf en Nice blouse!

Gjorde inte allt för mycket. Men på kvällen då vi kom hem, tänkte jag och Lisa att vi skulle ge igen lite jävling på Hanna genom att slänga henne i polen.. Med alla hennes kläder på! Slutade med efter en fett kronglig och spretig Hanna fick vi i henne.. MEN jag åkte oxå ner i polen med alla mina kläder oxå!! Haha

Idag har vi bara legat vid polen, så jag och Hanna är brunröda och Lisa är en neger! Solade som fan och drack öl åh hade det jävligt gött! Tog upp halva polen, så alla andra som bor här, tryckte ihop sig i andra delen och vågade sig inte till vår del hihi.. Vi äger polen!

Hanna gav även igen på Lisa för polkastningen genom att väldigt lätt knyta upp hennes bikini trosor i polen!! På det djupa.. Haha. Skönt man inte har knytning..

image description
image description

Bilder från vårat äventyr som hemlös i Bangkok!

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

bloglovin
RSS 2.0