skit bah


Ar i Bangkok nu, har hittat Tabita med van! :)

Proppmatt sa orkar inte blogga just nu..

Imorgon ska vi pa ambasaden och fixa visum, sedan efter det ska vi lagga upp ett inlagg med bilder LOVAR!

Mina ponkars aventyr i USA borjade aven idag, onskar dem all akgladje, men hoppas verkligen de inte skadar sig allvarligt iaf <3

Vill avem onska Lisa grattis for idag blir hon lite mera tant :) Hihi!


Koh SameD inte Koh SameT, men nu på Koh Chang


Förlåt för dålig uppdatering, men som sagt vi är ju på semester :P Om ni nu inte visste det huhu!

Vi är iaf just nu på Koh Chang, där vi har mött upp Pernilla (Hannas gammla jobbar kompis) och Stig (Pernillas karl). De sensate dagarna har vi kost oss för det mesta. Hyrde moppar en dag, Jag körde och Hanna satt bakom. Vi såg ut som två, lät som två, uppforde oss som två RETARDS så klart!

30 jan drar vi iaf till Bangkok för att fixa våra visum, så där kommer vi har mer tid att skriva lite. Samt att lägga upp lite smarriga bilder från tiden som har gått!!

Sista dagen på Koh Samed (som vi har fått lära oss att det EGENTLIGEN heter) träffade vi på några sjukt sköna Thialändare som hade en tattuerings studio, han som ägde den Eddie hade typ nyligen kommit hem från en resa i Sverige samt Norge där han hade varit och tattuerat. En annan var en tjej Pam som visade sig vara 41 år vilket inte alls syntes, vi trodde inte hon var en dag över 25. Hon hade bott i England i 23 år och var nu hemma och hälsade på. Så det slutade med att det var jag och Hanna sedan ungefär 8 Thailändare som drog iväg och festade. De bjöd oss på allt hela kvällen och vi hade sjukt trevligt och dansade som fan! Så fick vi en maskot av Tong i form av ett gossedjur rosapantern fast han var blå. Som vi nu släpar med oss överallt! Haha..

Vi funderar lite på om vi ska åka tillbaka dit bara föratt det var så sjukt skoj att hänga med dem, men vi får se vad planerna blir :D

Snart kommer min mat, så nu ska Pernilla få tillbaka sin dator..

Hanna har iaf fått färg till alla eran stora förvåning :P Det tar sig ska ni se.. Moahaha


latt uppdatering sadara fran Koh Samet


Inte sa peppad att blogga idag ass.. Men nagra rader ska jag val kunna ge er!

Som sagt Hanna har fyllt ar, vi kopte ett fint blomhalsband till henne, sedan sa fick hon en rosa nagelfil :P Haha! Gick ut och tog nan drink men alla var ratt trotta!

Vi var ivag pa den dara battrippen med, ah det va val inte det roligaste, forst drog de till en sten som alla dumma ryssar fotade och sedan slappte de av oss pa en strand dar vi var i fyra timmar.. God mat fick vi dock!

Sedan drog de ivag och pekade snabbt pa tre andra oar sa vad de hette. Efter det akte vi pa en sista o for att de pa on skulle tjana lite pengar ah var dar en timme.. Sedan fick vi aka och titta pa fiskar och skoldpaddor samt en tigerhaj de va helt klart det roligaste!! Men att spendera en dag med bara Ryssar kan bade jag och Hanna nog skippa. Samt att en ryss fick kora baten, sa man satt ju dar och hade dodspanik!!

VI HAR FATT LITE FARG AVEN.. ANTLIGEN!!

Sedan har vi mest hangt pa stranden, igar var jag och den hollendska tjejen ut och drack pa ett stalle har. Ah det ar sjukt roande att se pa alla turister. Imorse efter tva timmars somn drog iaf den hollenskabruden till Bangkok! JAg var fett dodsbakis, men som tur var tog varmen bort det ratt sa fort!

Hanna som bara lag hemma igar kvall madde mest daligt idag.. Somnade som en stok pa stranden och sedan har hon sovit mesta tiden av dagen! Har varit en liten mamma och kopt vatten och vattenmelon till henne!

Men nu borjar hon sakta men saker ma battre!! Maste ha varit for lite vatten och nan dalig mat som spelade henne ett spratt!!

Kommer komma inlagg soon om mina och Hannas intressen pa stranden haha sjukt roande ma jag saga :P

Pa tisdag drar vi iaf till Koh Chang, har borjat trottna lite pa denna o!

Men nu ska vi boka biljetter och shit till Bali mm!

Random gästblogging av bannermakaren

Vad tycks?

Fixade till bannern åt brudarna. Tänkte att deras proffebilder blir de nog va mer nöjd med! Tycke dock brudarna var så himla söta på den ja hade innan. Menmen andra hårfärger/kläder osv osv nowadays. hihi!

Frugan här då som sitter i vinterlandet medans Hanna och Emelie är och göttar sig i solen! Snacka om kontrast! Kan inte klaga på tillvaron här i  underbara Åre, men kan nog inte heller säga att jag Inte skulle vilja vara där hani å em är!




Saknar er en massa och så ses vi när ni kommer hem! Massa kärlek till er och massa grattis till Hanna som fyller ååår idag!! <3

PUSS Å KLEM!

// Mariah


http://elinmariahjohansson.blogspot.com

Happy B-day in Thailand!


Idag ar det min fodelsedag! Inga presenter har man fatt. Dalig stil av Emelie.

Vi ska forsoka leta reda pa ett spa har pa on idag. Sa vi kan fa slappa annu lite mer.

Ps jag ar rod som en krafta pa ryggen. livet ar pa topp!


Kan de inte bara halla sig uteomhus iaf??


Helt klart den storrsta nackdelen nar man ar ue och reser ar alla dessa javla ackliga cp vider krypen som ar tamefan OVERALLT!!

Hittade natt sma kryp i sangen nyss, sa nu har jag spenderat 20 min pa at ga igenom varenda cm av sangen som jag sover pa.

De ar nog absolut inga farliga kryp, men tanken pa att de ska kunna ga runt pa mig medans jag sover skrammer mig nagot javulskt.. Krypa in i ora och upp i hjarnan lagga lite agg nagon stanns osv... AH jag far verkligen ackelpanik!

Sa just nu langtar jag verkligen hem till kylan dar inga kryp kan leva for att det ar for kallt!

Ah hur ska jag kunna sova nu da? Hade jag inte behovt legat vaken och vantat pa brudarna som sa klart inte tog med sig nyckeln hade jag kanske sovit redan och inte hittat de dara krypte som nu har gjort at jag kommer ha panik hela natten!! Skit balle....

Kan de inte bara halla sig uteomhus iaf??


Helt klart den storrsta nackdelen nar man ar ue och reser ar alla dessa javla ackliga cp vider krypen som ar tamefan OVERALLT!!

Hittade natt sma kryp i sangen nyss, sa nu har jag spenderat 20 min pa at ga igenom varenda cm av sangen som jag sover pa.

De ar nog absolut inga farliga kryp, men tanken pa att de ska kunna ga runt pa mig medans jag sover skrammer mig nagot javulskt.. Krypa in i ora och upp i hjarnan lagga lite agg nagon stanns osv... AH jag far verkligen ackelpanik!

Sa just nu langtar jag verkligen hem till kylan dar inga kryp kan leva for att det ar for kallt!

Ah hur ska jag kunna sova nu da? Hade jag inte behovt legat vaken och vantat pa brudarna som sa klart inte tog med sig nyckeln hade jag kanske sovit redan och inte hittat de dara krypte som nu har gjort at jag kommer ha panik hela natten!! Skit balle....

lyxen med att ha en barbardator..


God middag for er kanske, men god kvall for oss!

Klockan ar har 2315, ah jag ligger i varan bungalo (kan verkligen inte stava det) pa on koh samet..

Vi har nu vari har i tre dagar och tva natter. Da vi satt pa farjan over hit stotte vi pa en skon brud som nu har varit ute och rest i ett ar. Sa vi fragade om hon ville bo med oss sa vi fick billigare boende, ah det var hon pa!

En harlig brud verkligen, dock ve jag inte vad hon heter, kan inte utala det heller haha.. Hon kommer iaf fran Holland! Ah just nu a hon och Hanna ute och dricker lite gotta.. Medans jag ligger har hemma och myser!

Varit i solen hela dagen idag och tagit massage vilket gjorde att jag var helt slut och orkade inte folja med ut pa aventyr utan valde at ligga hemma lyssna pa musik och las en bok!

Skulle aven googla lite om visum, men da jag inte fick igang internet forren nu sa har jag inte kunna gjort det!

Imorgon ar planen att vi ska ut pa en bat tripp och se 5 oar, fiska, snorkla och se hajar sam skoldpaddor.. Om nu brudarna kunde boka och inte var ute for sent :) Annars far vi ta det en annan dag!!

Trana engelska far jag iaf verkligen gora, HAHAHA shit vad dalig man ar pa det!!

Har iaf fatt lite farg aven, sa nu ar jag brun rod, men hoppas det roda ar borta imorgon och bara brunt :D

Roligt att ni uppskattade bilderna!

Nu ska jag lasa vidare :)

Nu bjuder vi er pa lite gotteri, som tack vill vi ha kommentarer!

Vi drog iaf fran Cebu vidare till en o som heter Bohol!?

Dar drog vi ut pa ett resort som var as dyrt att bo pa, men sjukt fin strand. Dock regnande det for det mesta. Vi traffade aven en skit skon familj (Mamma, pappa och 2 barn) och deras van en norrman som vi snackade en hel del med..

Vi hade borja funderat pa om vi skulle ge upp Filippinerna, da vi verkligen inte kande oss trygg nagon stanns och insag att vi bara skulle kunna bo pa dyra stallen for att kanna oss trygga. Men nar norrmannen berattade att det var en security vakt kvinna som hade blivit valdtagen samt mordad av en annan security vakt pa en o lite langre bort, fick det vara droppen och vi bokade oss en resa hem till Thailand!

Sedan vi landade i Thailand har vi flygit 4 ganger, akt 1 farja, akt sjukt mycket taxi, varit i tva olika lander varav tva ganger i ett, fyra olika oar varav pa tva, tva ganger och vi har varit borta i 1 vecka




























Cebu erbjod ett sunkigt dyrt rum, aran att vara de enda vita pa hela on och manniskohandel


Vi var sjukt lattad da vi satt pa flyget mot Cebu borfran Manila.. Men uch vilken besvikelse vi fick. Ah kanske borde ha forstat vinken da tva vakter pa Manila flygplatsen vart halv chockad da de sag de stod Cebu pa vara biljetter!?

Men vi hade blivit varmt tippsad om denna o av varan kara van Cassi!! :P

Vi kommer iaf dit och inser da med att de typ aldrig har sett tva vita tjejer.. Nar vi akte taxi till ett hotell som vi hade bestamt oss for genom en guide bok sa akte mopeder langs bilen for att glo in pa oss.. (NOT NICE)

Nar vi antligen kommer fram till hotellet som da ska vara mysigt och rent samt billigt.. Har de sa klart bara suiterna ledig som ar det dyraste. Men vi orakar inte aka runt och leta natt sa vi tar det!

Nar vi kommer in i varan sa kallade suite sa ar det ett sunkigt javla skit rum med en dubbel sang och en enkel sang. Alla mobler samt sang stomarna ar av stal (halv rostat)

Det ar myror overallt!!! Vi blir fett less, men ah e ju bara en natt!

Gar upp for att fa oss nagot att ata pa deras resturange. Ah dar sitter det massa vita man med sma filippinksa flickor, vid vissa bord sitter flickans pappa med och pratar med den vita mannen om vad, vill vi inte ens veta!

Vi slangde i oss lite pommes, la oss i vara sovsackar och forsokte skydda sa mycket vi kunde av vara kroppar, sedan bestamde vi oss for att lamna Cebu sa fort vi kunde morgonen efter!!



VI SKYLLER ALLT PA CASSI ( Cebu ar nog fett om man ar halvfilippin och har nagon form av vanner eller slaktingar dar eller en KARL med sig )

Paniken som uppstod da vi landade i Manila


Sorry for dalig uppadatering har pa bloggen.. Men da vi har haft en del resande for oss sa har det inte hunnits med att sitta vid en dator!!

Vi drog iaf mot Filippinerna, landade i Manila. Dar vi verkligen inte ville stanna ens for en natt.. Da vi kom pa flygplatsen glodde varenda javel pa en som om de aldrig sett en vit manniska eller en tjej med tattueringar!

Det var inte titta lite utan det var att glo sa som bara sma barn kan gora, sjukt obehagligt..

Sedan da vi sag sjukt manga vakter med pistoler tamefan overallt, innan du skulle in pa flygplatsen var du tvungen att ga igenom en pipmasking samt lamna in vaskan for scaning.. Det sa ju en, en liten del om vad det fanns for folk dar!

Sa vi bestamde oss for att kopa en biljett darifran pa engang! Destinationen da vart Cebu...

Hur lyckas man fa myggbett i ett kopcenter?

Igar sa bestamde vi med killarna att vi skulle motas upp vid frukosten och sedan bege oss mot MBK for att kolla om vi hittade nagot att shoppa!

Sa nar klockan var 1015 tog vi en taxi dit.. Ar sa sjukt stort och manga affarer sa vi gick bara runt runt pa varenda vaning och kande oss smatt forvirrad.

Bestamde oss for att ga over gatan for dar fanns ett annat kopcenter och det var mycket battre, sedan insag vi att det fanns tre kopcenter pa rad sa vi tog en snabb runda i alla haha!

I ena tittad vi pa en isbana som sjalvklart var stang just idag!!

I andra fanns det fett bra butiker som vi moste def kommer ta innan vi aker hem!

I det tredje fanns ett vatten land sak som man fick se massa hajar och fiskar mm, men vi gjorde aldrig det aventyret utan valde att vi ska gora det med innan vi aker hem!

Sedan tog vi en taxi som inte fatta vad vi sa och slappte av oss pa helt fel stalle haha!

Sa drog en runda pa gatorna dar sedan tog en ny taxi! Kom hem till hotellet och jag fick huvudvark INTE OK! Somnade sa klart! Sedan vaknade vi vid 1700, drog en runda kopte 4 sa javla snygga t-shirts och lite annanas!

Ah nu sitter vi har och tar reda pa lite info om Filippinerna som vi tar flyget till imorgon klockan 0905! Blir sjukt spannade da ingen av oss varit dar :O Men de blir nog skit bra!

For nu vill vi fan ha varat blaa vatten och sandstrander..

Lite info ansalange, nu ska vi ga och ata nagonstanns sedan ska vi val ta hand om Hannas 9 myggbett!! (Emelie tycker det ar fett nice att de gillar Hannas blod sa mycket for da slipper hon fa nagra hahah)

Men hors sedna da vi ar i Fili :P

Forsta inlagget utan prickar ovanfor o:n och a:n

Igar som kom vi som ni vet till Bangkok!

Flygresan gick skit bra, vi landade som sagt ett litet tag i Helsinki och dar stotte vi pa Mumintrollen till Hannas stora fortjusning samt larde oss att man kan heta Titty utan problem!

Sa klart hamnade vi framfor er riktigt sur javla tantfinne. Som sa fort Hanna inte fick upp sitt sate sa fort de borjade servera maten dampade genom att ta tag i Hannas sate och skaka sa hart hon kunde. SERIOST? Jag forstar mig inte pa sanna, alla som sitter i planet ar lixom pavag till semesterparadiset, ar det inte meningen att man ska vara lycklig och glad da?

Vi sket fett i dem iaf, sedan spenderade vi hela flygresan at att spela spel, titta pa film och serier! Var nog bara vi som satt och skrattade garnet, slog pa en serie bada tva med samma avsnitt fast pa varsin skarm, var nagon av oss som var fore nagra minuter, sa skratten kom ju efter varann! Hahaha

Sov inget alls.. Sa nar vi val kom fram till Koh san road och checkat in pa DD in (som jag bott pa forut) sa somnade vi pa ungefar 2 minuter och vaknade sedan upp vid 2200. Da drog vi nagra rundor fram och tillbaka pa gatan at lite pa gulamasen och sedan drog vi upp pa varat tak, la oss i varsin solstol med varsin Chang (ol) och myste.

Efter ett litet tag borjade vi snacka med tva killar som med satt dar uppe, visade sig att ena kom fran Ostersund ah vi hade lite gemensama vanner.. Satt dar nagra timmar ovh under den tiden han vi ga igenom vad alla hitills har gjort med sina liv, vad vara framtidsplaner ar, hur vara resor ser ut, vad vi tror om att jorden ska ga under, om den globalavarmen, Koreas landssorg, mm. Haha var riktigt trevligt maste jag saga :)

Vi har typ inte tagit nagra kort varav att ni inte far na fullt att gotta er i annu :P huhu


På arlanda med Biafraah

Nu har man iaf lyckats pocha Hanna till sitt första blogg inlägg här på arlanda, åh erkänn det var fett duktigt för att vara henne, ikke sant :P ?

Tidsinställer detta inlägg, så när vi lämnar Helsinki kommer ni få njuta av detta inlägg, just bara för att det ska bli lite roligare kanske ;)

Vi står (stå låne data, suger) iaf här på arlanda just nu som två mobbade offer, som har typ exakt samma kläder, plus att jag har gult hår ungefär 4cm vid botten, JIPPPIII!!

Men lugn folket jag låtsas att jag är finsk :P Huhu!

Snart så skiter vi nog i facebookandet och går vidare för att sätta oss och ta en öl! Men när vi lämnar Helsinki har vi nog fått i oss lite mera öl, sattsar på en fylla så vi somnar gott och vaknar pigga.. Sjukt smarta brudar ikke sant!!

Neh nu får de va nog kom på jag måste gasta iväg och köpa snus för fan!!

HADE

Arlanda med fladdret

Halloon!

Då ska jag försöka mig på det här med bloggandet. Inte riktigt min grej men jag lär väl offra mig för publiken.
Vi hänger ut på arlanda och har redan invigt rökrutan med en kaffe.

Aja skiter i det här skrivier när ja har landat i kaoset. Bangkok har ju visst skyskrapor. Trodde de skulle vara små  hyddor bara. Antar att ja kommer tappa bort mig och ringa hem till mamma. haha när så illa är det väl inte men nästan. Ps. fladdret och ja kommer vara blekast!

pözzz

Escapade of the retards her we go


En liten förklaring för er som inte fattar bättre! Detta är bloggen som vi kommer använda oss av under vårat äventyr...

Här ska vi försöka skriva så ofta vi kan, lägga upp så många bilder som möjligt och kanske bjuda på några feta videoinlägg :P Moahahahaha!

Våran resa börjar imorgon, planet från sthlm går 1300, vi mellanlandar i tyskland tror jag ;) 1 timme, sedan är det 10 timmars resa mot bangkok.. Åh planen då är att Hanna inte ska få sova och vi ska bli rätt fulla, då drickat ingår :P Huhu!

Sedan blir vi i Bangkok endast två dagar, så kanske inte blir nått blogginlägg de första dagaran så ni vet!

Sedan den 10 går planet mot Filippinerna åh efter det har vi ingen aning om vad som händer då vi landar i Manila ;D Men det löser sig nog ska ni se!

Vi har inte fattat att vi ska ge oss av iaf.. Utan det kommer väl kanske komma då man kliver på andra planet imorgon! För nu har man ju flängt runt så mycket på sista tiden så man tänker väl inte så mycket vart man hamnar efter målet :P

De va en lite preblogg från oss!

(PS. De va FINLAND DS /Hanna)




Mot värmen ffs!


bloglovin
RSS 2.0